сряда, 4 февруари 2015 г.

Обувки от естествена кожа



Обувките, изработени от естествена кожа имат много повече плюсове от обувките от изкуствена кожа.
 Най- голямото предимство е, че естествената кожа има свойството да диша, което предотвратява потенето на краката и за разлика от изкуствената кожа, неприятната миризма не се усеща. При дамската чанта от естествена кожа предимството е, че принадлежностите ни вътре остават свежи.
 Удобството с тези обувки е много по- голямо. След като естествената кожа приеме формата на краката, обувките не се деформират с години. Докато обувките от изкуствена кожа понякога ни причиняават болки, дори ни оставят белези.
 Някои хора развиват алергия от изкуствени кожи. При обувки от естесвена кожа този проблем не съществува.
 Естествената кожа е много по- лесна за поправка. Ако е одраскана или има петна, се оправя бързо и лесно и при добра поддръжка на обувките, те ще изглеждат винаги така, като са закупени.

  Понякога е трудно да различим обувките от естествена кожа от тези, които са от изкуствена. Причината за това е, че много модели са с комбинирани материали и кожите са минали през специална преработка. Не само, че можем да объркаме изкуствената с естествената, но и обратното- можем да помислим естествената кожа за изкуствена. Всички знаем обаче, че естествената кожа е много по- скъпа от изкуствената.
 Но за да не се объркаме, трябва да знаем, че порите по повърхността на естествената кожа се виждат много по- ясно от тези върху изкуствената. Естествените кожи имат винаги малки дупчици.
 Обувките от естествена кожа са в пъти по- скъпи от обувките от изкуствена кожа. Но те са най- добрият избор, който можем да направим за краката си. Парите ги даваме един път. С такива обувки краката ни ще се чувстват сигурно и комфортно, ще дишат и няма да се спарват.
 Ако сме решили да си купим качествени обувки, със сигурност няма да сбъркаме. А защо не прибавим към тях и чанта от естествена кожа. Визията ни ще бъде стилна и класна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар